همچنین، مراحل پایدارسازی در این تکنیک، بهسرعت بالاتر و با آسانی بیشتری نسبت به انکراژ قابل انجام است. این موضوع باعث میشوند که عملیات گودبرداری با استفاده از سیستم نیلینگ بهطور کلان و بهینهتر اجرا گردد.
این وسیله شامل مجموعه تزریقی است که از بخشهای میکسر اولیه، ثانویه و پمپ تزریق تشکیل شده است. در ابتدا، دوغاب در میکسر اولیه به عمل آمده و سپس به داخل همزن ثانویه ریخته میشود و در نهایت، با استفاده از پمپهای مخصوص تزریق، به خاک منتقل میگردد.
برخی از خاکهای آلی مانند لایهای آلی، رسهای آلی و خاکهای مردابی معمولا مقاومت برشی کمی دارند و در نتیجه مقاومت پیوستگی آنها کم است؛ در نتیجه، طول میخها در آنها باید بسیار زیاد باشد که هزینههای آن بسیار غیراقتصادی خواهد شد.
لازم به ذکر است که عرض منطقه گودبرداری باید به گونهای باشد که تمامی تجهیزات و دستگاههای مورد نیاز برای اجرای این روش به راحتی در محل مناسب قرار گیرند و فرایند مورد نیاز انجام شود.
وجود موانع شهری میتواند محدودیتهایی را بر طول، محل و شیب آن اعمال کند.
سپس لیفت های بعدی تا تراز نهایی بهصورت مرحلهای و به نوبت اجرا خواهد شد.
اثر مسلح سازی میخ برای بهبود پایداری دیوار با دو عملکرد زیر حاصل می شود:
لطفا رمز عبور یکبار مصرفی که برای شما پیامک شده است را وارد نمایید
گاهی در چند متر ابتدایی خاکبرداری به دلیل نزدیکی گود به خیابان و احتمال آسیب زدن به تاسیسات شهری یا احتمال ورود میخها به زیرزمین ساختمانهای مجاور، اجرای عملیات نیلینگ (میخ کوبی) امکان پذیر نیست.
اگر میخها در تراز پایینتر از سطح ایستابی قرار گیرند، باید آب زیرزمینی تاثیر منفی روی مواردی مانند دیواره گودبرداری یا سینه کار، مقاومت چسبندگی میان دوغاب و خاک محصورکننده آن، یکپارچگی و پایداری سیستم نیلینگ (مانند خودن شدن میخها) نداشته باشد.
همچنین، برخی از عوامل مانند بریدگی و جابهجایی درزهها، فشارهای هیدرواستاتیکی جانبی و نیروهای تراوشی میتوانند موجب از دست رفتن سریع پایداری بلوکهای گفته شده، شوند.
بله نیلینگ یک روش کامل است، اما در برخی سازه ها با توجه به شرایط میتوان از روش های تکمیلی مانند انکراژ و سایر روش های پایدارسازی گود استفاده کرد.
در حالت حدی مقاومت، زمانی که نیروها در سیستم بیشتر از مقاومت مجاز میشوند، گسیختگی رخ میدهد. در این حالت بسیار مهم نیلینگ است که سیستم قادر به مقاومت در برابر گسیختگیهای خارجی و داخلی، بهخصوص در دیواره گود باشد. این موضوع نیاز به محاسبات دقیق و انتخاب مواد مناسب جهت اجتناب از وقوع گسیختگی ناشی از تحمیل نیروهای اضافی دارد؛ بنابراین، در هنگام طراحی، تمام جوانب مقاومت در برابر گسیختگی بهدقت موردبررسی و ارزیابی قرار گرفته تا اطمینان از عملکرد بهینه و پایداری سیستم حاصل گردد.
در این نوع رویه و پوششها، فاصله میخها از هم کم است، اما اگر ضخامت پوشش سیستم میخگذاری زیاد شود، توزیع فشار جانبی منظمتر شده و فاصله میخها را نیز میتوان بیشتر کرد، چرا که در اینجا عملکرد دیوار به سیستم دیوار حائل، نزدیکتر میشود.